Scrafano Architects



Martin image 2995http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_01_R_01M.jpg
Martin image 2996http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_03_R_02M.jpg
Martin image 2999http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_03_R_03M.jpg
Martin image 2997http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_04M.jpg
Martin image 3000http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_06M.jpg
Martin image 3001http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_07M.jpg
Martin image 3002http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_08M.jpg
Martin image 3003http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_09M.jpg
Martin image 2998http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_160217_04_05M.jpg
Martin image 2994http://scrafano.net/ee/images/content/Martin_01M.jpg

Martin Residence

Los Angeles, CA

3000 SF

The client’s growing family required more creative space and greater access to the front and back yards. Altering the height of the volumes allows more light to enter the interior while providing views of the adjacent hillside.

Photography by Catherine Tighe.